Недоумявам как Слави Трифонов - след всички години на успех в

...
Недоумявам как Слави Трифонов - след всички години на успех в
Коментари Харесай

Явор Божанков за Слави Трифонов: Ще бъде запомнен с едно предателство -

Недоумявам по какъв начин Слави Трифонов - след всички години на триумф в персонален и професионален проект, ще бъде запомнен с едно нещо, наречено изменничество. Надявам се, че към момента има време сътрудници от Има Такъв Народ, а и от други парламентарни групи, да осмислят момента. Защото техните решения през днешния ден ще имат последици освен за тях, само че и за техните деца. Този позор не може и няма да бъде заличен в никакъв случай. За Слави Трифонов може би е късно. 

Това съобщи депутатът от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Явор Божанков по Нова тв, като разяснява има ли късмет държавното управление да получи поддръжка за оцеляване. 

По думите му сега Слави Трифонов трасира законодателния път, по който мафията ще се завърне във властта. „ Защото Трифонов беше претрупан с очакванията на десетки хиляди протестиращи. Това държавно управление е резултат от тези митинги. Дойдохме с един явен мандат – да свалим ГЕРБ и техния модел от власт ”. 

Божанков разяснява и вчерашния митинг в поддръжка на отстранения ръководител на Народно събрание Никола Минчев. „ Хората се събраха напълно непринудено. Честно казано, бяхме малко обезверени. До през вчерашния ден, когато тази гражданска сила се разсъни. Когато хората пристигнаха и ни поддържаха. Надявам се да не го създадат единствено един път, а всеки ден ”, сподели депутатът от Българска социалистическа партия. 

На въпрос какво ще прави обединението, в случай че държавното управление падне, той беше безапелационен, че Българска социалистическа партия не мисли за тази догадка. „ Фокусирани сме напълно да запазим държавното управление и да приемем бюджета. Защото и фамилиите, и възрастните хора са под голям напън и те желаят актуализация незабавно. Тя е нужна и тя би трябвало да се случи незабавно ”.

Божанков акцентира, че при вероятно ново завъртане на парламентарната рулетка – и опит за сформиране на нов кабинет – ще се търси мандат само с партиите, с които са в коалиция сега. „ С народните представители на Има Такъв Народ. Очевидно е, че Слави Трифонов към този момент е надалеч от действителността, само че в случай че би трябвало да променим нашата стратегия и да си сложим съответни цели до зимата, тъй като ни чака тежка зима – ние сме подготвени да го създадем. Но с тези хора, с които работихме и досега ”, изясни Божанков. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР